top of page

fokus och flow

med tony

Att få uppleva det där flowet – när allt bara stämmer – behöver inte vara en slump. Tony Grahn ger dig konkreta verktyg för hur du kan prestera på toppen av din förmåga när det verkligen gäller. Varje gång, utan stress och oavsett situation eller vilken person du är. 

 

–  Min metod är som att lära sig cykla. Har du väl fått koll på styret, tramporna och dina uttrycksmedel, hittar du direkt den rätta balansen för att kunna prestera på topp i både medvind och motvind. 

MiLgården 

På Romeleåsen 

AW4I9583.jpg
AW4I9935.jpg

workshop inne...

Tonys workshop inleds med inspirerande presentationer och praktiska övningar i mötesrummet. Här lär du dig en metod för att öka förmågan att prestera bättre och känna större glädje. Metoden bygger på de senaste vetenskapliga rönen om att ta kontroll över dina tankar och känslor när kraven på dig är som störst. 

...och bevis ute

Avslutningsvis tar sig gruppen till golfbanans range, ett stenkast från Gården. Här får deltagarna konkreta bevis på att metoden fungerar. Efter en stund påminner Tony om metoden med några övningar och därefter gör både vana golfare och den som aldrig hållit i en golfklubba bättre ifrån sig. Det handlar inte om golf-teknik. 

tony grahn

Tony är internationellt verksam som coach och utbildare. Han har genom åren lyft chefer och säljare, skådespelare och operasångare, elitgolfare och musiker till att prestera när det verkligen gäller. Hans metod är vetenskapligt förankrad men samtidigt mycket praktisk. En mental strategi som också passar för blåljusteam som måste kunna ta snabba beslut och kommunicera effektivt i pressade lägen. 

fakta

  • Bokas i förväg.

  • Pris: Enligt överenskommelse.

  • Tidsåtgång: Två timmar.

  • Var: Inne på Gården, avslutas med en kvart ute på golfbanas range.

bottom of page