top of page

quotes

 

​​Read about what our guests think of MiLgårdarna. Here is a broad exposé of experiences based on different perspectives on how MiLgårdarna's concept, environment and hosting contribute to the success of the meeting. It is our partners and returning guests who express themselves in the quotes below. Our guests are our main source of inspiration.

ACCENTUS MANAGEMENT

–  Fantastisk miljö, kulinarisk mat och ett värdskap i toppklass på alla ställen gör att jag alltid rekommenderar MiLgårdarna. Alla deltagare vittnar om hur skönt det är att kunna koppla av från vardagen och samtidigt kunna fokusera 100% på egen utveckling. Dessutom med nätverkande under kvällarna på ett avslappnat, naturligt sätt.  

Stefan Alfredsson, Konsult och Partner. 

Värdskap i toppklass

AXIS COMMUNICATIONS AB

 

–  Vi har haft ett par härliga dagar på Villan. Mat, service, omgivningen, vi var väldigt nöjda med allting! Vi hade några specifika önskemål kring mat och Joel med sitt team var väldigt hjälpsamma. Det blev exakt den familjära känslan som vi hade hoppats på. Stort tack för allt!

Ramona Berger, HR Coordinator - EMEA

Exakt den familjära känsla vi hade hoppats på

BLUEBERRY HILL & EFL

–  Personligt, ostört, flexibelt och med fokus på gästernas behov, det är vad MiLgårdarna står för. Det underlättar för oss att hålla fokus på rätt saker och skapa den närhet som gör det möjligt att utforska nya föreställningar i våra executive program. Träffsäker närvaro, helt enkelt.

Stein Kleppestø, styrelseordförande EFL & partner i Blueberry Hill. 

Träffsäker närvaro

EKONOMIHÖGSKOLAN I LUND

 

–   Borgen är sedan länge min favorit som jag ständigt kommer tillbaka till. Jag har tillbringat många hundra dygn här eftersom det är ett så fantastiskt ställe för ledarutveckling. Bra mötesrum, bra mat och ett professionellt och personligt bemötande. Och så den så viktiga ensamrätten. Dessutom representerar Borgen ett stycke intressant industrihistoria. MiLgårdarna sticker verkligen ut i dessa tider när många konferensgårdar utmärks av storskalighet och anonymitet.

   

Ulf Johansson, Professor.

Borgen – min favorit för ledarutveckling

IMPLEMENT CONSULTING GROUP

–  Implement enjoys coming to Klippan – with our clients, as well as with our own internal arrangements. The place is a little like home – and very professional – at the same time.

–  The hosts are flexible and easy to work with, that goes for all the houses. We can have small intimate groups as well as large scale groups in Klippan. 

 

–  Every individual does always leave the place with a feeling of being well treated in all aspects. We came here first time in 2001, 

and we keep coming back.

 Bent Kock Nielsen, Partner.

A little like home – and very professional

JOHNNY PERSSON LEDARSKAP & COACHING

–  Som handledare i utvecklingsprogram för ledare har jag varit på alla de olika MiLgårdarna. Mina känslor för MiLgårdarna kan uttryckas i tre ord: Hemkänsla, Tillit, Njutning. Genom åren har jag besökt många konferensgårdar och haft möjlighet att samla intryck. Jag trivs allra bäst hos er!

 

Johnny Persson, Konsult. 

Hemkänsla, Tillit, Njutning

MiL INSTITUT

–  MiLgårdarna skapades en gång i tiden för MiL Institutes behov av flexibla, ostörda och professionella mötesmiljöer med fokus på lärande och utveckling. MiLgårdarna är vår hemvist där vi vet att det alltid är vi och vår process som sätts i centrum. MiLgårdarna blir ett aktivt stöd för att åstadkomma det vi vill i våra processer. Det är inte passiva lokaler.

 

Jonas Janebrant, vd. 

Vår process är i centrum

MiL INSTITUT

–  MiLgårdarnas koncept stödjer våra MiLprogram på ett helt fantastiskt sätt. Det syns i våra utvärderingar; gång på gång med uttryck som "Maten var superb", "Miljön är kanon", "Fantastisk personal", "Vi kan helt fokusera på lärandet", Mötesrådgivarnas flexibilitet är en stor trygghet för mig eftersom jag bokar många olika program och är ibland beroende av deras "trolleri" för att uppfylla många olika önskemål. 

Jessica Bresby, ansvarig för öppna program. 

Mötesrådgivningarnas flexibilitet är rent trolleri

PARADIGMMÄKLARNA AB

–  Ingenstans, inte i Sverige och inte utanför, har jag hittat motsvarigheten till MiLgårdarna. Där lärandet, mötet och processen verkligen är förgrund – och där den fantastiska miljön, gästfriheten och atmosfären blir en fullständigt friktionsfri bakgrund.

Troed Troedson, vd och förändringsledare

Det finns ingen motsvarighet

TETRA PAK PACKAGING SOLUTIONS AB

–  Vi hade jätte-bra dagar hos er och vi är mycket nöjda! Det har varit bra feedback i alla led, från cheferna och team-medlemmarna! Toppbetyg för miljö, service och mat! 

 

–  Ert vänliga mottagande och de fina lokalerna skapade förutsättningarna och bidrog starkt till att vi lyckades nå målen med vårt möte: att fokusera på och bygga teamet samt skapa samhörighet! Tack också för att ni kom med många förslag och tips om hur konferensen kan funka på bästa sätt! 

  

Birgit Bergholz, Project Coordinator. 

Toppbetyg för miljö, service och mat

CONSENTIO LEDARSKAP

–  Det är en trygghet för mig som beställare och kursledare att veta att det viktigaste är på plats, att mat, logi och service alltid är 100 % och mer därtill. Samt att värden är där för oss och ingen annan. Så är det på MiLgårdarna! Det utgör grunden och skapar förutsättningar för en lyckad utbildning eller konferens.

                        

                                               Malin Johansson, Coach och Konsult.

Alltid 100% och mer därtill

HP BORRNINGAR I KLIPPAN AB

–  HP Borrningars 60-års-jubileum för 120 deltagare hade inte kunnat bli bättre, det var precis så som vi önskade att det skulle bli. Maten pratas det fortfarande om och servicen från planering till genomförandet var enastående. Lokalen var dessutom perfekt för ändamålet. Tack!

 

Anette Jernström, Delägare. 

Enastående från planering till genomförande

INTER IKEA GROUP

–  Här finns miljö och människor som stöttar det vi vill åstadkomma på ett helgjutet sätt! Behovet av en ostörd och professionell mötesmiljö med hemkänsla låg bakom att MiLgårdarna skapades. På MiLgårdarna går tradition och förnyelse hand i hand. MiLgårdarna är en viktig samarbetspartner för oss.

 

Lena Bergström, Leadership Manager. 

Ostörd och professionell mötesmiljö med hemkänsla

KULL LEADERSHIP

–  Hemkänslan gör att vi slappnar av och snabbt kommer igång med arbetet i våra veckolånga utvecklingsprogram på Gården. Maten är fräsch med mycket grönt. Buffémodellen gör att måltiderna flyter på. Vi är ensamma på Gården och störs inte av andra. Det är kanske det allra viktigaste!

 

Vivianne Thomsson, Coach och Konsult.

Vi kommer snabbt igång och störs inte av andra

MiL INSTITUT

 

–   Jag trivs med att arbeta med grupper på MiLgårdarna. Det är vackra miljöer som stimulerar människor att mötas, vara sig själva och fokusera på de viktiga frågorna.

 

Helena Nilsson, vice vd

Miljöer som stimulerar

MILJÖVERKSTADEN, HELSINGBORGS STAD

–  Tusen tack för allt. Vilket proffsigt bemötande från början till slut. Och vilken fantastisk miljö och anläggning ni har i Klippan. Jättefint och mysigt. Vilket härligt gäng ni är med service ut i fingerspetsarna.

 

–  Och maten ska vi ju inte prata om… eller rättare sagt, det är det enda vi gör. Jätte jätte god mat. Även de vegetariska alternativen. Super!

–  Detta är fjärde gången vi är iväg. Och dom jag pratat med är alla överens om att ni ligger högst upp på listan vad gäller… allt.

Marie Henningsson, Administratör. 

Högst upp på listan vad gäller ... allt

SAINT-GOBAIN DENMARK A/S

–  Vi var meget tilfredse med vores ophold og gin smagning var fint. Joel var en venlig og fleksibel host og imødekom alle vores ønsker.

   

Marit Petersen, Marketing Communication Manager. 

Fleksibel host

TETRA PAK PROCESSING SOLUTIONS & EQUPMENT

–  Having experienced MiLgårdarna in Klippan in full for three years now, I can say that one of your greatest differentials is your combination of professionalism with a home-feeling environment.

–  The hosts are the ground pillar of it. This atmosphere and their attitude makes all the difference and it really represents what MiLGårdarna is all about. It’s fresh, inspiring, energizing and cosy. 

 

Marconi Menezes, Automation Global Expert, M. Sc.

Fresh, inspiring, energizing and cosy

TRAFIKVERKSSKOLAN ÄNGELHOLM

–  Vi har varit på många anläggningar men det har aldrig flutit på så bra som hos er; inga köer trots 80 hungriga deltagare. Kan inte nog berömma alla fantastiska måltider, den goda servicen – och den snabba hjälpen när en av våra medarbetare blev akut sjuk. Medarbetaren är nu åter i arbete och mår bra.  

Agneta Slinge, HR- partner. 

Aldrig flutit på så bra

THULE AB

–  Vi har lagt våra Thule Academy moduler hos er på grund av ert utmärkta koncept. Det ger en bra och trygg miljö som eliminerar energiläckage. Man kan inte vara i en bättre miljö. Jag har i 25 år varit på många konferensställen världen över och det här är absolut bäst! Ingenting kan slå detta. 

Kajsa von Geijer

Ingenting kan slå detta, världen över
bottom of page